top of page
Top page Massage

Massage

Soccer Cleats

Sportmassage

Beter en sneller hersteld zijn, met minder spierpijn achteraf? Dan is sportmassage de ideale massagevorm voor jouw spieren.

Stoelmassage Wervershoof.jpg

Stoelmassage

Stoelmassage, op de werkvloer, heeft een preventieve werking om klachten zoals RSI te voorkomen en/of klachten van werkstress te verminderen.

Sportmassage

Beter en sneller hersteld zijn, met minder spierpijn achteraf? Dan is sportmassage de ideale massagevorm voor jouw spieren. Sportmassage is ook voor mensen die niet (intensief) sporten.  Bij lichamelijk zwaar werk, geestelijk zwaar werk of repeterende handelingen ontstaan ook verhoogde spierspanningen en/of klachten die heel goed te verbeteren zijn door middel van een sportmassage. Sportmassage stimuleert de doorbloeding van de spieren, zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden en de stofwisseling verbetert.

Sportmassage .jpeg

60 minuten

55,00

4-rittenkaart 60 minuten

€ 204,00

30 minuten

€ 30,00

deel massage

4-rittenkaart 30 minuten

110,00

deel massage

Sportmassage

Cupping

Cupping is een behandelwijze uit de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Door de massage ontstaat een zeer sterke doorbloeding van de huid. Door de sterke doorbloeding worden diverse orgaanfuncties gestimuleerd. Het is een vrij intensieve behandeling die ook als pijnlijk ervaren kan worden. 

De behandeling geeft verkleuring van de huid. Zowel rood als blauw. Door de bloeduitstorting die ontstaat, gaat het lichaam het zelfgenezend vermogen activeren.

Tijdens een sportmassage is het mogelijk dat ik, na overleg de cup gebruik als hulpmiddel om spieren losser te maken.

60 minuten

55,00

4-rittenkaart 60 minuten

204,00

cupping.jpg
Cupping
image-massage-assis.jpg

30 minuten

€ 30,00

In de praktijk aan huis

Stoelmassage

Een relaxte en goede sfeer op de werkvloer, alerte werknemers met verminderde of geen spierspanning.

Stoelmassage is hiervoor de uitkomst! De stoelmassage heeft een positieve invloed op het ziekteverzuim. Stoelmassage is ideaal op werkplekken, evenementen etc. Stoelmassage is een drukpuntmassage gebaseerd op de eeuwen oude technieken en principes van de Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven over de kleding heen.

De stoelmassage heeft een preventieve werking om klachten, zoals RSI te voorkomen en werkstress te verminderen. De beste resultaten worden geboekt bij een regelmatige toepassing, van ongeveer 1 tot 2 maal per week.

Stoemassage
bottom of page